HR

På HR-avdelningen arbetar vi främst med stöd till chefer, utvecklingsfrågor inom personalområdet och att bli en mer attraktiv arbetsgivare. Vi arbetar för att attrahera, behålla, utveckla och engagera våra duktiga medarbetare!

För att hitta nya stjärnor planerar vi vilka events vi ska vara med på. Vi representerar självklart Uppsalahem på plats vid exempelvis arbetsmarknadsmässor och tar med våra kunniga kollegor ut på lunchföreläsningar på skolor. Vid praktik- eller exjobbsförfrågningar ser vi till att samordna med olika avdelningar för att studenterna ska få ut så mycket som möjligt av sin tid hos oss. När våra chefer behöver nya medarbetare till sitt team hjälper vi till med att rekrytera. Det kan vara att till exempel skriva annonser, göra urval, vara med och intervjua samt ringa referenser. För att den nya medarbetaren ska få en bra start på sitt nya jobb ser vi till att ha en väl fungerande introduktion med till exempel en introduktionsdag.

En annan del som vi jobbar med är att se till att alla medarbetare får klirr i kassan den 24:e varje månad och arbetar även med att bland annat ta fram statistik, ha koll på pensioner, förmåner och gör lönekartläggning inför den årliga lönerevisionen. Vi jobbar även med kompetensutveckling, rehabilitering och ser till att vi har väl utarbetade rutiner för en god arbetsmiljö och mycket mer! 

 

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på Uppsalahem?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@uppsalahem.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor