Fastighetsutveckling

På avdelningen fastighetsutveckling arbetar vi med att bygga nya bostäder och attraktiva stadsdelar för Uppsalas nuvarande och kommande hyresgäster. Redan i ett tidigt skede är vi med och får påverka hur staden ska växa och formas. När huset är byggt tar vi också ansvar för nästa fas i byggnadens livscykel då vi planerar och genomför underhåll av hus och hem med kunden och hållbarhet i fokus. Vi har cirka 17 000 bostäder som behöver tas omhand och underhållas för att kunna leva vidare och ge hem för fler Uppsalabor.

Vi arbetar även med att hitta nya effektiva lösningar för att våra hus ska göra så lite klimatavtryck som möjligt. Det kan till exempel vara att jobba med energioptimering och hållbar renovering med material som håller länge. För att få allt detta att fungera så behövs det en del administrativa funktioner som ser till att exempelvis register och underhållsplaner hålls uppdaterade.

Vill du vara med och utveckla Uppsala tillsammans med oss?

Alla jobb

Vårt mest komplexa projekt någonsin?

Hör projektchef Jeanette och projektledare John berätta om ett av våra mest utmanande byggprojekt hittills - kvarteret Sverre vid Vaksala torg! 

 

Är vi dina nya kollegor?

Jobbar du redan på Uppsalahem?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@uppsalahem.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor