Student? Nyfiken? Då har du hittat helt rätt!

Vi vill mer än gärna knyta kontakt med studenter! Hos oss kan du jobba som studentmedarbetare, skriva ditt examensarbete eller gå vårt omtalade Trainee-program. Bläddra ner för att läsa mer!

Examensarbete på g?

Bli vår nästa studentmedarbetare

Gå vårt omtalade traineeprogram!

 • Jag brinner för hållbarhetsfrågor i vardagen och vill tillsammans hitta lösningar som kan göra det enklare och roligare för gemene man att leva hållbart. Jag ser fram emot mitt kommande år på Uppsalahem och att bidra till utvecklingen av hållbarhetsarbetet.

  Nina Rubensson, Trainee 2020 - Hållbarhet

  Utbildning: Kandidatexamen Miljövetenskap Linköping Universitet & Masterexamen Miljökommunikation och Management SLU

 • Detta traineeår har inte bara gett mig ett nätverk, mer erfarenhet och en väg in i fastighetsbranschen, det har även gett mig en god förståelse för vilka utmaningar företaget och hela fastighetsbranschen står inför.

  Andreas Josefsson, Trainee 2019 - Ekonomi

  Arbetsroll idag: Fastighetsförvaltare. Utbildning: Kandidatexamen i Ekonomi, Uppsala universitet

 • Under en relativt kort tid fick jag erfarenhet från de olika allmännyttiga bostadsbolagens verksamhet. På varje träff fick jag massor av inspiration och idéer om hur jag skulle handskas med utmaningar som jag mötte i mitt arbete. Fortfarande ses vi ibland och utbyter erfarenheter.

  Johan Alriksson, Trainee 2018 - Förvaltning

 • Det bästa med Traineen var att få testa på så många olika typer av arbetsuppgifter och samarbeta med olika avdelningar. Det gav en bra överblick över vad fastighetsförvaltning innebär och en snabb personlig utveckling där jag fick ta mycket ansvar redan från start, exempelvis leda egna projekt.

  Malin Roslund, Trainee 2016 - Förvaltning

Träffa oss på arbetsmarknadsdagar!

Jobbar du redan på Uppsalahem?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@uppsalahem.se