Student? Nyfiken? Då har du hittat helt rätt!

Vi vill mer än gärna knyta kontakt med studenter! Hos oss kan du jobba som studentmedarbetare, skriva ditt examensarbete eller gå vårt omtalade Trainee-program. Bläddra ner för att läsa mer!

Examensarbete på g?

Är du intresserad av att skriva ditt examensarbete med anknytning till fastighetsbranschen? Vi tar gärna emot studenter som vill skriva sitt examensarbete i samarbete med oss på Uppsalahem. 

Skicka in en intresseanmälan här!

Bli vår nästa studentmedarbetare

Vill du jobba hos oss vid sidan av plugget? Hos oss har du möjlighet att jobba upp till 15 timmar i veckan samtidigt som du pluggar. Kanske har vi just nu en ledig tjänst som matchar din akademiska utbildning? 

Håll utkik och ansök här!

Gå vårt omtalade traineeprogram!

Genom vårt traineeprogram erbjuder vi en drömstart för dig som vill satsa på en karriär inom fastighetsbranschen. Sedan vi startade vårt traineeprogram har vi utvecklat ett 30-tal traineer som nu idag har ledande positioner inom branschen.

Ditt traineeår innehåller:

  • Utvecklande arbetsuppgifter med mycket ansvar
  • Deltagande i Allmännyttans nationella traineeprogram med utbildningar inom fastighetsekonomi, kundrelationer, ledarskap och omvärldsbevakning
  • Ett unikt nätverk i fastighetsbranschen
  • Deltagande på ledningsgruppsmöten och styrelsemöten


Under en relativt kort tid fick jag erfarenhet från de olika allmännyttiga bostadsbolagens verksamhet. På varje träff fick jag massor av inspiration och idéer om hur jag skulle handskas med utmaningar som jag mötte i mitt arbete. Fortfarande ses vi ibland och utbyter erfarenheter.

Johan Alriksson, Trainee 2018 - Förvaltning Arbetsroll idag: Fastighetsförvaltare. Utbildning: Kandidatexamen i Statsvetenskap samt Samhällsgeografi Uppsala universitet & Masterexamen i Urban och Ekonomisk geografi Utrecht University

Det bästa med Traineen var att få testa på så många olika typer av arbetsuppgifter och samarbeta med olika avdelningar. Det gav en bra överblick över vad fastighetsförvaltning innebär och en snabb personlig utveckling där jag fick ta mycket ansvar redan från start, exempelvis leda egna projekt.

Malin Roslund, Trainee 2016 - Förvaltning Arbetsroll idag: Chef Stöd Fastighetsutveckling. Utbildning: Högskoleingenjör i Byggteknik & Kandidatexamen Ekonomiprogrammet

Jag brinner för hållbarhetsfrågor i vardagen och vill tillsammans hitta lösningar som kan göra det enklare och roligare för gemene man att leva hållbart. Jag ser fram emot mitt kommande år på Uppsalahem och att bidra till utvecklingen av hållbarhetsarbetet.

Nina Rubensson, Trainee 2020 - Hållbarhet Utbildning: Kandidatexamen Miljövetenskap Linköping Universitet & Masterexamen Miljökommunikation och Management SLU

Detta traineeår har inte bara gett mig ett nätverk, mer erfarenhet och en väg in i fastighetsbranschen, det har även gett mig en god förståelse för vilka utmaningar företaget och hela fastighetsbranschen står inför.

Andreas Josefsson, Trainee 2019 - Ekonomi Arbetsroll idag: Fastighetsförvaltare. Utbildning: Kandidatexamen i Ekonomi, Uppsala universitet

Vill du bli vår nästa trainee? Vi börjar rekryteringen av årets trainee i januari och programstart sker i september.

Håll utkik och ansök här!

Träffa oss på arbetsmarknadsdagar!

Kom och träffa Uppsalahem! Varje år deltar vi i ett antal arbetsmarknadsdagar och mässor. Här kan du träffa våra medarbetare, få information om oss som arbetsgivare, ställa frågor och få tips om lediga tjänster.

Du hittar oss här:

  • Kontaktdagarna, Uppsala Universitet (November)
  • LAVA, KTH Stockholm (Mars)
  • Utnarm, Ångström Uppsala (November)
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor